Home


PIANO DAYS COPENHAGEN vender tilbage den 26. og 27. marts 2021


Piano Days Copenhagen vil gerne invitere dig med ind i klaverets forundelige verden. En verden bestående af ikke mindre end 8000 bevægelige dele, en spændvidde der overgår alle de andre af symfoniorkestrets instrumenter tilsammen og en historie der breder sig ud fra de bonede gulve i Wiens saloner, til det vilde vestens saloons og ind i ethvert dansk hjem med håbefulde forældre. Ud af denne uendelighed af muligheder vil Piano Days Copenhagen sætte fokus på en ny generation af musikere, der er kendetegnet ved at være komponist og pianist på samme tid. Piano Days Copenhagen vil præsentere intense koncerter hvor komposition og udførelse smelter sammen, og hvor det personlige og innovative udtryk er drivkraften bag musikken.


Piano Days Copenhagen er inspireret af et oplæg fra den verdenskendte pianist Nils Frahm om at afholde klaverkoncerter rundt om i hele i verden på årets 88. dag - en reference til klaverets 88 tangenter. Frahms koncept blev startet i 2016 og er vokset til at blive en global begivenhed med over 100 arrangementer i 30 lande. Den københavnske version - Piano Days Copenhagen - blev første gang afholdt i 2019 i Koncertkirken Blågårds Plads. Dengang var der tale om en éndags-festival med fire koncerter. 


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG


Lyt til Piano Days Copenhagen 2020 Spotify Playlist herProgram 2020

Bobuska - tilfældets have

25. marts 2020 - kl. 20:00


Nathan Shubert (CAN)

derkalavier (DE)


Brønshøj Vandtårn

27. marts 2020 - kl. 20:00


Thomas Kudela & Tri Minh (DE/VN/DK)

Ghost Flute & Dice (DK)

Sune T.B. Nielsen (DK)


Koncertkirken

28. marts 2020 - kl. 20:00


Jomi Massage (DK)

Makiko Hirabayashi (JP)

Tri Minh (VN)

Ea Wim (DK)


PIANO DAYS COPENHAGEN 2020 støttes af Snyk, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Solistforbund, DMF, Københavns Kommune, Koncertkirken, Brønshøj Vandtårn, Bobuska og Noisy Beehive