Program


26.3.2021 - LIVE STREAM FRA KONCERTKIRKEN

Tidsplan her

Youtube live stream her

Facebook live stream her


CHRISTIAN RØNN (DK) & VISUALS BY ANDERS BØRUP (DK)

JOMI MASSAGE (DK)

KAMIL PIOTROWICZ (PL)


CHRISTIAN RØNN

Christian Rønn er lydkunstner, komponist, elektronisk musikproducer og performer. Free playing har altid været en stor del af outputtet, sammen med interesse for teksturel transformation, feedback og transcendens generelt. Som komponist arbejder han ofte elektroakustisk eller elektronisk i kombination med free playing og notation.


http://christianronn.dk/ANDERS BØRUP

Anders fanger klaviaturet og forvrænger virkeligheden i med- og modspil til musikken.JOMI MASSAGE
Jomi Massage er den eksperimenterende vokalist, guitarist og pianist Signe Høirup Wille-Jørgensen. Hun er en sand naturkraft på den danske kunstscene. Bare inden for det seneste år har hun turneret med sit rockband Speaker Bite Me, lavet musik til biografhittet Ditte og Louise, været en del af et performance-kunst projekt og udgivet en bog. Hun har blandt andet spillet på Roskilde Festival 6 gange og været nomineret til Steppeulvs-prisen ikke mindre end fire gange. Specielt til Piano Days Copenhagen har hun arrangeret sine sange for det italienske renæssance instrument, cembaloet.


Jomi Massage FacebookKAMIL PIOTROWICZ

Kamil Piotrowicz spiller solo koncert denne aften og giver publikummet mulighed for at fordybe sig i hans virtuose teknik. Kamil er en yderst produktiv pianist og komponist og bor i København. Han er medlem i bl.a. Kamil Piotrowicz Sextet, LAWAAI, Richard Limes og Minim Experiment. Kamil Piotrowicz Sextet's andet album Popular Music blev nomineret til Polen’s vigtigste musikpris Fryderk i 2017.


Kamil Piotrowicz Facebook

27.3.2021 - LIVE STREAM FRA KONCERTKIRKEN

Tidsplan her

Youtube live stream her

Facebook live stream her


EA WIM (DK)

MAKIKO HIRABAYASHI (JP)

CHRISTIAN RØNN & EVA SIDÉN (DK/SE)

SUNE TB NIELSEN (DK)


CHRISTIAN RØNN & EVA SIDÉN


Eva Sidén (SE) er lydkunstner, komponist og pianist, og arbejder med instrumental og elektroakustisk musik og lyd- og video-installationer.

På festivalen præsenterer hun sammen med Christian Rønn en version af stykket INSIDE for to klaverer, 4-kanals elektronik og video. INSIDE er et nyt værk for koncertorgel, flygel, elektronik og 7-kanals video som blev indspillet i koncertsalen "Studio Acusticum" i Piteå, Sverige, hvor et af ​​verdens mest interessante og moderne koncertorgler er bygget inde i en af ​​de mest avancerede koncertsale i Nordskandinavien.


http://christianronn.dk/

http://evasiden.se/MAKIKO HIRABAYASHI
Makiko Hirabayashi er født i Tokyo og startede med at spille klaver som 4-årig. Hun har siden boet i Hong Kong, studeret i Boston og er nu bosat i København. Denne multikulturelle baggrund genlyder i hendes musik der blander elementer fra jazz, klassisk, asiatisk musik og en nordisk tone. Alt sammen kombineret til en spændende og medrivende musik der er helt hendes egen. Hirabayashi er jazz pianist af international karakter og turnerer verden rundt med sin trio med Marilyn Mazur og Klavs Hovman.


http://makiko.dk/SUNE TB NIELSEN
Sune Nielsen arbejder konceptuelt med lyd og bevæger sig helst i de hvide pletter på landkortet. Hans kunstneriske fokus er på det erkendelsesmæssige, med værker der ofte undersøger perception og fænomener udenfor sansningens område. Nielsen har en meget eksperimenterende tilgang til musik og har i sine værker bl.a. brugt: tonegeneratorer, elektricitet, radiomodtagere, spolebåndoptager, spøgelses-detektorer mm. Ved Piano Days Copenhagen præsenterer Nielsen musik for motor og klaver.EA WIM
Ea Wim er en kunstner helt uden filter. Hun tager dig ind i et univers der blander klassisk og folkemusik til en form for melodiøs nordisk indie. Hendes sørgmodige sange virker som om man har taget den danske nationalsang og revet den i tusind stykker for så desperat at sætte det sammen igen. I 2018 udgav hun sin debut-EP "Nøgne Sjæl, Sande Menneske", som hun siden har turneret med i en form for musikdramatisk koncert.


http://www.eawim.com/